SPINACH IN MASH TUN WITH EGGS - SPINACI IN PUREA C

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Nome: Cook

Cognome: Together

Sesso: Uomo

Data di nascita:

Ingredienti

Spinaci 

Burro 

Uova 

Sale 

Preparazione

Boil spinach (previously cleaned and washed) for 10 minutes; drain and squeeze them. Put them through the masher and let them flavour in 40 gr of butter. Grease an oven dish with butter and place spinach on it. Make four holes and break an egg in each one. Add salt and sprinkle with knobs of butter. Put in a 180° preheated oven for a few minutes, just the time required to set the egg white. Enjoy! Mettete gli spinaci, ben lavati e puliti, a lessare per 10 minuti; scolateli e strizzateli. Passateli al passaverdure e fateli insaporire in 40 g di burro. Imburrate una pirofila e stendeteci gli spinaci. Fate quattro fossette a distanza regolare e, in ogni fossetta, rompete un uovo. Salate e cospargete di fiocchetti di burro. Mettete al forno preriscaldato a 180° per pochi minuti, giusto il tempo di rassodare la chiara dell'uovo.

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