SPAGHETTI WITH CLAMS - SPAGHETTI CON LE VONGOLE

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Nome: Cook

Cognome: Together

Sesso: Uomo

Data di nascita:

Preparazione

Directions: Before cooking, leave the clams in salted water for about one hour. Brown garlic and chilli pepper in a plenty extra-virgin olive oil and add the drained clams. Cook, covered, for a few minutes until all the clams have opened; discard any that do not open. Shell half of the clams and keep the others with their shells, so that you can garnish the plates with them. Cook the spaghetti in a plenty salted water, drain when “al dente” and toss with clams, pepper and chopped parsley. Serve the spaghetti with clams, garnishing with clams with shells put aside. Preparazione: Lasciate spurgare le vongole in acqua salata per un'ora. Fate soffriggere, in abbondante olio extravergine d'oliva, l'aglio e una punta di peperoncino. Scolate le vongole, versatele nell'olio e cuocete a fuoco vivo, coprendole con un coperchio per qualche minuto. Lasciate cuocere le vongole fino a che non si siano aperte tutte. Sgusciate la metà delle vongole e tenetene da parte alcune con il guscio da mettere sui piatti. Cuocete gli spaghetti in abbondante acqua salata, scolateli al dente e fateli saltare in padella con le vongole e il prezzemolo tritato. Servite gli spaghetti, decorandoli con le vongole con il guscio che avete tenuto da parte.

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